ICT

ICT Dienstverlening

Ruimte door resultaat


Ruimte om die dingen te doen waar jij goed in bent, waar jouw klanten om vragen of om gaan vragen. Ruimte in de zin van tijd, mensen, energie, tools. Eigenlijk alles wat je nodig hebt om je klant goed van dienst te kunnen zijn. Deze ruimte is er niet zomaar, die moet je creëren. Informatietechnologie speelt daarin een steeds belangrijkere rol.


Als jij weet wat je wilt, help ik je hierbij de juiste keuzes te maken op het vlak van Informatietechnologie en het migratiepad uit te stippelen. Vervolgens zorg ik ervoor dat de keuzes en migratie tot tastbare resultaten leiden waar jij wat mee kan. Zo heb jij weer ruimte om te doen waar je goed in bent: jouw klanten nog beter bedienen!


Het creëren van ruimte is een intensief traject en alleen succesvol met de juiste mensen aan boord die ook nog met dezelfde instelling hetzelfde doel nastreven. Ik vergelijk het vaak met topsport. Teamwork maakt het verschil!


Met mijn ervaring op het vlak van Informatietechnologie, het werken met teams en mijn  coachende stijl van werken, neem ik jou mee in dit intensieve traject. Samen boeken we resultaten die het verschil maken!


Hieronder licht ik puntsgewijs enkele aspecten van mijn diensten toe. Aarzel niet om te reageren of rechtstreeks contact met mij op te nemen als je hier meer over wilt weten.

ICT strategie


Wat vragen jouw klanten en wat heb jij je klanten (nog meer) te bieden?


Hoe goed ken jij je klant? Ben je in staat die diensten te leveren waar de klant om vraagt of gaat vragen?

Heb je nagedacht over wat je klanten nog meer kan bieden, gebruikmakend van informatietechnologie? En ben je in staat dit tijdig, efficiënt en tegen acceptabele kosten te leveren?


Als het antwoord op al deze vragen "ja" is, dan heb je mij waarschijnlijk niet nodig. Ben je minder zeker van je zaak, dan help ik graag de antwoorden te formuleren en uit te werken in een ICT strategie voor de komende jaren. Stapsgewijs, gestructureerd en doelgericht.

Implementatie


Van strategie naar resultaat, op tijd en binnen budget


De implementatie van een ICT strategie begint bij de selectie van de juiste oplossingen. Vervolgens start je een traject om deze in bedrijf te nemen. Zodanig dat het meerwaarde oplevert voor jou, je klanten en leveranciers. Aansluitend voer je optimalisaties door om nog beter te kunnen presteren.


De implementatie trekt een zware wissel op jou en je organisatie. Het meeste werk doe je namelijk zelf, dat laat je niet over aan derden. Wel kan je een expert vragen je te begeleiden, zoals je een gids vraagt je mee de berg op te nemen. Dan kom je snel en veilig op je bestemming aan. En is de voldoening des te groter omdat jij een topprestatie hebt geleverd!


Die gids kan ik voor je zijn. Als programmamanager, projectmanager of interim manager. Of als coach. Jij bepaalt wat je nodig hebt. Met mijn ervaring en werkwijze zorg ik ervoor we resultaten behalen waar jij mee kan werken.

Coaching en advies


Kennis delen geeft kracht!


Mijn kennis en ervaring zet ik graag in om jou beter te laten presteren. Enige voorwaarde is dat je gemotiveerd bent en zelf stappen wilt zetten in je ontwikkeling. Hoe groot deze stappen zijn en in welk tempo jij die wilt zetten, bepaal je zelf. Zie de stappen als de reis die je onderneemt.


Ik ben er om je de handvatten aan te reiken waarmee jij de stappen in de juiste richting kan zetten. Ik ben er om met jou te reflecteren op wat je onderweg tegenkomt, wat dat met je doet en hoe je daarmee omgaat.